Tuesday, June 29, 2010

Southbeach Diet

Hye guys!

I will do SouthbeachDiet's review after I manage to lost  7 or 8kgs yea? goooo Nadia goooooo 3 more kgs :p :p sorry lambat ye, for those sent emails and comments :D

Thanks darling!

Ape eh hadiah for myself kalau dapat hilang 15kg? haha mebi Flap Bag? or GST? hahaha dream on!

5 comments:

  1. well done, Nadia! me too have to stop falling off the wagon. food sangat lah sedap, tak sanggup nak diet and malas nak exercise hehehe. get a flap lah kalau lose 15kg hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahhaha...u knwo what!??!?!?!
    mr.doc cabar i ok!!! coz i keep on whining i gemok2 kan trus dia cabar i...if i manage to get myself to down to 70kg, he will buy me another bag!!! muahahahahhaha...

    nie yg bru nak semangat nie...muahahah

    ReplyDelete
  3. I'm glad I've lost almost 5 kgs now..secret is,no rice,more vege and protein....owh,plus joging an hour a day..:)

    ReplyDelete
  4. Tasha: hahaha, I terpakse okkkkkkkk!!! dah mcm meletup2 dah nie ;p ;p u takpe selim melim cun melecun lg! ;p ;p

    Verde: haha itulah, I pon asek whinningggg je gemok gemok :p jommmm diet, boleh takbah collection u tu ;p another C eyyyhhh, u mintak je birkin okkkk :p :p

    ReplyDelete
  5. Meen: meee toooo :D tapi penat kan lame2 need gooooooddd motivation, congrats u! ;)

    ReplyDelete