Monday, June 07, 2010

Weekend

Nothing much for weekend, on Saturday, we're planning for BBQ di tepi pantai (elehhh depan rumah je pon), but impromptu lunch date with few Azli's friends from Southampton, so tidak jadilah kami ber BBQ ;p ehehe padahal dah marinate semua since Friday. It's okay, tak selalu people  datang melawat kan ;)

So we're having lunch at Harry Ramsden's (The World Famous ;p)

So on Sunday, kami bersemangat nak BBQ ni, thennnnnnn, tak jadi, sebab super windy day, actually dah try, tapi tak nyala laa,  anginn macam nak terbang kan orang je :) so ape lagi, again, jalan2 city je, tak sangka ada strike for Palestine Freedom nie. As below pictures. Upss, lupa pulak, Lastnyaaa, chicken wings itu kami grilled kat rumah je :p :p



So itulah weekend kami, BBQ bila-bila pon boleh, actually boleh buat hari-hari, haha sebab duduk tepi pantai je kan :p :p So far, am enjoying 5am-9pm daylight, bestlah siang yang panjang! macam-macam boleh buat :D (haha nangis la bulan puase kannn, puasa 18jam tiap-tiap hari ;p ;p)

3 comments:

  1. heheh we all had bbq last weekend :D best!! but it rained a little bit!

    ReplyDelete
  2. Lisa: yes! betul2, adoiiii

    Nana: mesti fun habis eventhou hujan kan! ;)

    ReplyDelete