Saturday, July 10, 2010

2 minggu memenuhkan almari kasut

Omggggggggggggg, penyakit gila kasutku dah kembali menyerang!!

I baru je pindah Brighton since January kan? soo, I baru ada 2 boots for my winter, and 1 Clarks ballerina, thats all. dot. My babies, erhm, I mean my shoes, semua tinggal back home. bye bye shoes. I plan nak bawak half masa balik last Mei, tapi my luggage dah penuh dengan makanan yang hasbenku pesan :p tinggal la kasut2 ku itu di Kuala Sngor. 

But! Summer SALE yang mengade2 ini, telahhhhh rasa nak pitam setiap kali tengok kasut (memang ok! rase sedih je kalau tak beli)

Dalam masa 2 weeks bape kasut ku beli??

Why semua hitammmmmmmmm??? haha SALE kan, sooo ini 3 kasut, kalau tak beli, memang I rase berdosa! ;p ;p ;p sebab sgt nak terpengsan murahnyeeee ;p :p


For my summer gladiator essential, heee bestt ade gladiator satuuuu :)

Yeay!!


anddddddddddddddddddddddddddddddddddddd my baby baby baby, yang paling I sangat sayanggggg!!!

my Miss Selfridge wedges, sangat comfy~


Sudahhh, stop! Azli cakap, heee you nak pakai kasut semua ini bile? heee itulah dia :p

Dia pening, kasut I dah menjadi banyakkkk baru bape bulan duduk sini! ;p :p

Heyyyppp, I nak tunggu Boxing Day for my Louboutin & Choo huntinggg ;) wahhhhhhh boleh ke dapat?

15 comments:

  1. me likey!!!!! sile posing bersama kasut baru puhlesss :P

    ReplyDelete
  2. owhhhhhhhh love the stilettoes!
    gile elegant ok!
    sile posing skali cepat! hehehehe

    as for CL n JC, brape kali check out their sale...cantik mmg cantikkkkkkk!
    tp although sale rase cam rugi beli coz tak akan pakai sgt...mostly design for stilettoes n heels :(

    ReplyDelete
  3. Reena: I pon sukaaaa ;)

    Yana: heeee, itulah dia, I baru pakai 2 jeee, yang lain tak tau pakai bila :p

    ReplyDelete
  4. Verde: yesssssssssssss, I'm loving it!

    Itulahhh, I nak tengok if worth it, then baru I beli, tpiiii mcm teringin nak ade CL satuuu ;) I hope for boots, if they murah betul2 :p come on boxing day, u can do it! ;p

    ReplyDelete
  5. waaa... tersangat jeles tgk wedges tuh!! cantik! tp tu la kan, Dorothy Perkins mmg sale giler2 kan skang ni, as if diorg nak bg free jer semua kasut2 tuh..hehehe confirm nyesal kalo tak borong! i ada borong gak, tp takleh tayang, takut kantoi ngan cik abg! hahaha :p

    ReplyDelete
  6. kat sini x da Miss Selfrdige, DP ngan Topshop...sedey aku!

    ReplyDelete
  7. owh i sukaaaaa wedges u..!!! boleh order tak?

    ReplyDelete
  8. hahahahhaah I can relate to your addiction my dear!!! memang gila tengok kasut kat sini! especially when there's further reductions! Takpe .. beli black memang boleh pakai throughout the year! I pun realize I have loads of black.

    Baju you tak beli laks? sekarang tengah banyak further reductions!

    ReplyDelete
  9. Wan: beliiiii, wedges itu still availableeeeeeeeeee :p :p hehe itu la DP's shoes sgt SALEEEE, haha I pening tgk, mmg rase berdose kalau tak beli :p :p

    you pujuk cik abg, mesti dia ok je :p ;p


    Betty: yekeeee, haha ko pakai cotton on sudah! :p

    ReplyDelete
  10. ajjah: boleh you! do email me :D thecintacollections@gmail.com

    Nana: haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sgt kan! pening I tgk, hari2 rase nak beli! ;p ;p baju beli juge, heee best sgt beli byk2, lepas tu baru try ok ke tak ok :p :p

    ReplyDelete
  11. gerbera: kan! ;) I pon rase :p sbb tue I beli :D

    ReplyDelete