Thursday, July 15, 2010

Decided!!!!

For new handbag, am decided it will be Miss C.

Heeeeeeee, thanks for all yang dah comment ye darling ;) :D semua pon vote for Chanel! ;p Amin. Semoga dapat soooooooooooooonnnnn. Itchy itchy hand!

See? I terus beli!!



Hahahaha, tapi bukan handbag, new Rouge Coco! Welcome baby ;p ;p I memang sukaaaa Chanel lipstick. I tak suke shimmer2, glossy glossy, I memang suke matte lipstick, brownish. :D




macam ni kan?



sangat nudeee ;) 

6 comments:

  1. hihihi.. tpah tertipu.
    takpe yg penting 'C' gak.
    next time mesti dapat handbag la ni..

    ReplyDelete
  2. Yati: haaaaaaaa ;p paperbag pon dh lawa kannn :P :P

    ReplyDelete
  3. i have 2 jugak! one in no 05, and 15. ehehe

    my lips x leh nude sgt nnt nmpk cam pelikk

    ReplyDelete
  4. Nude adalah terbaik....tp tu la..bila siang x nampak sgt...hahah kne add lipgloss.

    ReplyDelete
  5. pergh...dah excited terus scroll down k....tapi nude nice colour on u lah, kalau i dah cam bibir lembab lak.....

    ReplyDelete
  6. Hanis: I love nude tue yg semuaa lipstick i nude2. mcm ok je i pakai(i think!). hehe. nanti i tgk your colors la. mcm best je you pakai.

    Betty: mmg! tapi aku suke kalau tak nampak. hehe eyh, mcm membazir je beli lipstick kan?

    cikayu: ehehe, thanks darling, cube lah u try dulu, mane tau ok :D

    ReplyDelete