Tuesday, July 27, 2010

Janji-janji Manis

Its been ages since my last update! (haha baru je 5days kan), but am running out ideas nak tulis, padahal dah siap upload gamba my each meals, for my Southbeach Diet's entry! ;)

Janji2 manis betul Nadia nie!

What else? 1 Bag dah siap packing for our Balik Raya's trip, heee puasa pon belum kannn? haha more to souvenirs for close family, nak tengok cukup ke takkkk berat kan ;) 

Eyh, maybe ada more than enough room for anyone's nak order designer's pieces, :D :D * Yeay, since yours truly maybe (maybe!) get herself Miss C! (GST or Flap?) before balikkk kampung ;p so anyone nak tag along, bisa saja! ;)

Wahhh balik kampung mood dah terase! dah siap dengar lagu rayeee nie! ;) (Oleh kerana saya puasa today, and InsyAllah on Tuesday, nisfu Syaaban,lebih lah terasa nak dekat raya kan! ;p)


4 comments:

  1. salam.. blog hopping.. singgah2 la blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara di 45 BUAH NEGARA.. :)

    ReplyDelete
  2. dlu b4 wedding aku pon ikut South Beach jugak..skrg x da dietnyer sgt tp still aku diet sket2 jer. tapi si hilmi ske makanan msia hokehh. pas bersalin br la aku ikut blk diet kot..hahah

    ReplyDelete
  3. Best nye balik kampung!!! bestnye! bestnye!!!! *sob* *sob*

    ReplyDelete
  4. JHaZKiTaRo: Thanks!

    Betty: hehehe sila2 diet lepas deliver eyhhhh! skang takleh.

    Nana: balik lah youuu, rayee tue, i mmg syahdu sket kalau bab2 raye nie :p :D

    ReplyDelete