Monday, July 05, 2010

Yang mana satu idaman kalbu?

Confuse,

I think, it a must for me to buy my wishlist hanbag before rayaaaaa, hadoiii too soon to splurge on handbag :p (kedekut duit sendiri sebenarnyeeeee ;p ;p) boleh tak I pakai duit Azli? alaaaa benci betul laaa, I nak bagi duit tu beranak pinakkkkkk :p :p

So duit tabung untuk hanbag(duit tabung lain tak boleh usik), cuma cukup for Chanel PST, sob sob sob, ke nak tunggu sampai tabung penuh baru beli Flap bag? ;p ;p

Tapi as I said, its a MUST (very good value for my money) to buy before Raya. (boleh melaram mase raya ponnn ;p;p)

So I confuse nak beli bag maneeee, I love LV, but am not fancy enough with either Monogram and Damier.

Which one ehhhh?


yang mane satu idaman kalebuuuuu???


Peninggggg.. ;p

Heeee, ke I beli Tulum GM macam sorang minah tu, yag asik pakai beg baru saje! ;p ;p or Tivoli? or Stam bag? haritu I nampak orang pakai stam bag in brown, omg, lawa gileeeeeeeeeeeeeeeeee ;p

10 comments:

  1. babe...alaaa utk raya u beli clutch aje la..murah skit tapi pastikn CHANEL clutch ok, mayb ckup la tabung tu ;) *jahat aku*

    ReplyDelete
  2. Kalau dah ada bajet for Chanel, go CHANEL lah! :D

    ReplyDelete
  3. setuju...beli CHANEL..sure glamzz time raya ;p

    ReplyDelete
  4. if budget mmg ngam tuk chanel, go for chanel je lah. *wink*

    ReplyDelete
  5. go for Chanel. Then, ada duit lag beli Gucci, ada duit lag beli LV. ...hehe. That's my plan la.

    Kang kalu beli Gucci/LV dulu, bila nk merasa Chanel? 'Bertahun' la pulak nk cukup tabung tu.

    thanks for speedy business with u. Tak sangka lak Hackett tu tinggal satu je..:)

    ReplyDelete
  6. go for chanel.. seriously worth every penny. lepas ade chanel LV pun u dah malas tau. huhu

    ReplyDelete
  7. Yanie: clutch, i think i tak byk function for clutch, hehehe so better handbag yang boleh masuk segale tok nenek :p

    Reena: heeeee, mau jugeeee miss C ituuuuu

    ReplyDelete
  8. yaNa MaLeK & CiKaYu : 2 more vote for Chanel! ;)

    ReplyDelete
  9. LAVENDER: gooooooooooddd point! LV & Gucci itu, boleh kot InsyAllah bila2. heee, so better C kannnn, if dah cukup budget :D

    Yes, ada satuuu je tinggal around London. nasib I dah reserved for u before pergi. Good service from Hackett ;) Thanks darling, hope to deal with u againnnnnnnnnnnnnn in future :D

    ReplyDelete
  10. Hanis: Try dulu C la, lg pon all vote dah Chanel nie. hehehe, lg2 from u, proud owner for 3 C :D Thanks dear ;)

    ReplyDelete