Monday, August 09, 2010

Eat, Pray and Love


My latest books collections, rasenye penat dah bace chicklits novels. :) Wahh am growing up! haha ke makin tua dah? ;p When you're stay at home wife, hari-hari buat kerja yang tak pakai otak sangat, so reading one of many ways you can keep your brain works :) innit?

Eat, Pray and Love, I think most people know the existence of this book kan? and soon-movie to release with Julia Robert as Elizebeth , I hope I 'll finish the book by this week :D

What else? hari-hari yang tak best, bila dapat mimpi yang bukan-bukan, berharap semuanya mainan tidur. and hopefully semua orang tersayang selamat dibawah lindungan Allah. Semoga dijauhkan dari perkara-perkara buruk. :) Amin. Amin.

3 comments:

  1. OMG Eat, Pray, Love. Cannot go lah that book.

    ReplyDelete
  2. konsep sa-benar ko yang tak bekerja ni....eat (arti kata lain ternak lemak), sleep (jugak buat lemak) and make love. kan?????

    **ko jangan nak delete komen ni.

    ReplyDelete
  3. Reena: so far i ok lg, heheh

    Zach: *bongoks. tapi takpe. heheh ko kene add one more thing, shopping! tiap2 hari aku merayauuu kat mall ;p mesti end up somthing. adoooiiii

    ReplyDelete