Monday, August 16, 2010

I got new baby!!!!!

Hye guys,

am presenting my latest baby!!!



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





She's super gorgeous! at first, after 3 weeks been calling at store, available ke tak, available ke tak, last Thursday, they told me, they got PST, GST, PTT and Madellion in stock. I punye happyyyyyyy, haha terus turun London last Saturday. I tak pernah pegang, either PST or GST, I cume aim, nak PST, buttt bila I pegang PST sendiri, hurm, mcm tak kena je dgn I, Azli don't like am wearing PST juge, so kene ikut cakap boss ;p

Lagipon, PST itu in black, so color wise, I tak berapa suka, I ade only 1 black handbag, itu pon my Toddy Tods, my bag hujan (kat UK kan selalu hujan, so bila musim, I kene pakai Tods I la) ;p

So here's my baby!!, she's beige, she's super super gorjes! with silver chain, sukanya makcikkkkk, hahaha sebab kan, I tak minat sgt gold, even my wedding pon semua white gold. She's perfect!  at least for me!! :p Chanel GST in Beige with Silver H/ware



Come baby, kita nak balik raya next month! excitednyaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Sampai kat rumah semalam, I memang lompat2 satu rumah, haha pastu nyanyi Alhamdulilah, syukur nikmat, kepada tuhan yang memberi rahmat, (ala lagu kat tv1 kot dulu =p) pastu Azli geleng kepale je. hee Thanks laling! love you loads. Alhamdulillah.

I'm one HAPPY Bunnnnnyyyyyyyyyyy!!

21 comments:

  1. weheeeeee...tho dah comment in fb nk comment jugak kat sinie!
    CONGRATES babe on the new addition!
    n yessss that beige clair sangat gorgeoussss ok!
    but my preference would go with ghw...

    wahhhhh raya sakan la org brighton nie raya tahun nieeeeeee!
    weheeeeeeeeeeeeeeee....in action please! ;D

    ReplyDelete
  2. congrats jugak babe :D...yup true verde, we need in action plssss..hahhaa

    ReplyDelete
  3. Nak cakap congrats lagi skali jugakk! I suka this color toooooo!

    Verde, ingat tak i try this bag hari tu? Hehe.

    ReplyDelete
  4. wow..aku suka color dia......gorjesss!! tp kalau aku ni yg pkai, alamat kejap je beg tu kotor. tu yg asyik nampak color hitam jer ;p

    ReplyDelete
  5. GORGEOUSSS!!! I want GST in Beige gak! Huhu.

    Anyway congrates dear! Mmg part lompat 1 umah tu wajib hehe.

    ReplyDelete
  6. lambat but still nk comment jugak here. nice babe..so nice n pretty! masa i first time dpt GST dulu...i .................hehehe *malula nk ckp kt sini*

    ReplyDelete
  7. superheroes' mom: which LV darling? ;)

    Lisa: thanks babe :)

    ReplyDelete
  8. Verde: hahah thanks babe!!! i actually tak kisah about the chain, sbb color tue dah jatuh centa sgt2. tp prefer silver more :D mmmmggg sakan lah nie kannnnn.. tak sabar dh nak raye! :p

    Yana: sayanggg lg pakai nie :p :p thanks you

    ReplyDelete
  9. Reena: thanks darling! suke2, yeay. i dah jatuh centaaa dgn color nie, azli dah takleh nak kate ape dah :p

    Betty: aku akan berhati2. hehe bag hitam untuk bag belasahan je. bag ini nehiiiii :p haha

    ReplyDelete
  10. Fynnaz: beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii youuuuuuuuu!!1 haha i menghasut nie, nanti boleh turun kat baby girl :p thanks darling! series, mmg i lompat betul2. hahaha azli geleng kepale je.

    Yanie: youuuuuuuuuuuuuuu apeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?? hahaha nak tau nak tauuuuu. hahaha sile bg tauuuuuuu :p

    ReplyDelete
  11. reena : yeahhhhh u tried it on that day! gorgeous on u! lagi lagi plak u pakai beigey baby pink kurung! meletoppppppppp ok!

    ReplyDelete
  12. nice catch!!! congrats... harus melompat satu umah n raya sakan kan ehehehe :)

    ReplyDelete
  13. wooo hoooo!!! bestnye!!! the beige memang lawa. BESTNYEEEE!!!! Cuma nak cari matching shoes susah nak mampus!! heheh! I have been trying to find a shoe to match that bag for ages.. but no avail! *sob* *sob*

    ReplyDelete
  14. Nadia, wooohooooo! Sangat santek!!! Super congrats hun! Boleh bayangkan kehappyan ;D

    ReplyDelete
  15. Verde: hahah! harus raya meletup kan! hopefully baik2 tak tumpah kuahkacanrendangayamm bebagai! :p

    Naddy: thanks darling!! betul!!!

    ReplyDelete
  16. Kak Nana: haha kasut nie, I tak kisah sgt, but beli je nude pump kan? mesti matching je!!! :)

    Hanis: yesssssssss!! u too, haha dah ade 3, boleh rotate youu :)

    ReplyDelete
  17. YummyMummy: sgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hah panjang tue.. hehehe thanks darling

    Jem: sooon amin! :)

    ReplyDelete