Tuesday, August 17, 2010

Lola's

I read so many blogs, wrote about Red Velvet Cake, semua kate sedapppppp sangat, I teringinnn nak try, tapi tak jumpe2, adoi, so last Saturday, I tried Red Velvet cake at Lola's Selfridges, Oh my godddd sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahah panjang kan? they got Red Velvet in slice, but puasa kan? nak travel from London to Brighton lagi, so I bought in cupcake version, sebab senang nak tapau balik. Sedap sedap sedap sedap! semua cupcake Lola's nie sedap, tapi Lola's Red Velvet nie teramat lah sedapnyaaa, tak manis sangat, just nice!!



I beli 2 Red Velvet, yang other 2 cupcakes tue, Azli's, bile fikir balik, I think next time I bought 4 Red Velvet instead of 2 ;p yumeeeehhhhhhh sgt!

Next week lah! :)

4 comments:

  1. Astaghfirullahalazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

    Sabaq ja la bulan puasa niiiii kannn :) Temptingggg sangat la these cuppies!

    ReplyDelete
  2. Anon: meee sangat!

    la.leche: hahaha. betul2 i pon bersabar je :p

    ReplyDelete