Friday, August 06, 2010

Macaroons? No thanks ;p

Oh my, dah lame gile babas tak update blog, 1 takde idea, semalam tak sihat sikit after kene pakse dgn Azli main badminton sampai pukul 10malam. (last main badminton mase sekolah rendah!)

What's new? yeay, finally I tried Macaroons! beli sekali 5, tamakkkkk :p and conclusionnye, I tak berape suka, my sweet tooth still love cheesecake more :p ;) too sweet for my liking. Sape lg la habiskan kan? mesti la Azli ;p he's loving it! I beli kat kedai area my house je :)


I got new Panasonic Lumix camera! thanks laling, haha kami takde digital camera, cuma ade SLR je, sgt susah for me nak pergi mana2 nak usung camera gabak tuuuu, heee at last, ade juga camera untuk masuk dalam handbag :D

and Azli got his new baby too, new lens :) So dia round semua tempat amek gamba, peninggg.. :p test camera depan rumah je :D




Can you see? air laut yang sangat tenang today ;) loooveeeee seaside :) Bangun pagi with ocean's air, sangat tenang! ;)

5 comments:

  1. sy pun tak berape suke macaroon ni.pelik ramai yg suke,too sweet sampai leh berdengung kepale makan hehe

    ReplyDelete
  2. baru berangan nak beli laduree. ehmm.. kalau manis sgt kena beli sikit ja la. buat syarat dah rasa.

    ciskek.. heheh. suka wat tp x suka makan. dah jemu kot :)

    ReplyDelete
  3. tu la..ms 1st aku bli dlu, mak aihh...manis giler. tapi sib baik bli utk buat jamuan. kalau sorang hampess.....

    vavavomm laut...aku rindu nk mandi laut..hikss

    ReplyDelete
  4. damigula: ituuuu la, i series, makan 1 bite each. yg lain tue Azli habiskan. hehe

    Fazlinil: hehe, laduree tue wajib rase kot you!!! haha beli je lah satu :p kalau i

    betty: itulahhh, manis manis :p makan sikit je lah :) hehe jom dtg brighton, boleh mandi lawuuuttt :D

    ReplyDelete
  5. oooo a house near the beach! my dream home. Best betul dapat rumah camtu! you're very lucky my dear!! very lucky!!

    ReplyDelete