Tuesday, August 24, 2010

'Made in Italy'

If fikir pasal handbag tak pernah boringggg, hehehe but InysAllah, next bag kena ade 'Made in Italy' heeee 4months lagi Nadia! sabarrrrrrrr.. tak sabar nak bercuti lebihnya! :) *yeay

Tiap-tiap hari dah dengar lagu raya nie :) tak sabar nak balik raya!! ni barulah rasa nak balik raya kan? 13hours flight from Airport to KL, 2hours from Brighton to Airport, hahaha, penatnye. Tapi dah tak sabar nak balik raya! and kali ni raya, syahdu sikit, sebab I'll be back to Msia next Raya pulak, boleh ke tahan setahun tak balik Msia nie??? Tapi InsyAllah my parents datang next year, so takde lah terasa sgt kot :p

How's Puasa so far? Kami kat sini biasa2 je, Chef amateur macam i ni, adoi sesak nafas hari2 fikir menu! But few nights ago, I tgh nyenyak tidur, I dengar Azli jerit, 'Youuuuu!!!! sahur dah habisssss'. Haha nasib lah labuuuu, I ni jenis tak sahur pon takpe, siyan hasben I ;p, dah lah hari2 sendiri kene alert, sbb wife dia ni jenis tidur tak sedar, bom pon tak dengar :p

Haihh, puasa2 ni takde pasar ramadhan, terpaksa la menganggap M&S I punya bazaar ;p for sweets :D kuih muih berbuka puasa :)

Haritue I try Whoopie Pies M&S version. sedap!


No comments:

Post a Comment