Friday, August 20, 2010

Postmannn sampaiiiii!!!

Yeayyyy, i tell you, duduk UK nie agak pening, peningggg sebab membazir banyak. haha. semua dihujung jari, semua boleh online. Brighton takde MNG tau, so kenalah beli online, tak sangka dia post dari Barcelona.  :D

Siap bagi new catalogue lg :) one satisfied customer





and, new Chanel catalogue pon sampai ;)

Eyh, baru duduk UK 8months, surat lagi byk dari Azli. hehehe Happy weekend you guys! balik kampung hati-hati di jalan raya!

5 comments:

  1. MNG mmg sume standard post dr Barca. Dlu ms aku kat Msia pon, sume katalog MNG dia post dr Barca...tp yg best, harga dlm RM. Kira MNG efficient sungguh la kan...

    ReplyDelete
  2. ajjah: best ape you? shopping yesza!! :)

    Betty: itu laaaa, suke la aku mng, tapi pricey from ZARA, zara murah gile, okay uniqlo korang lg murah.

    ReplyDelete
  3. gerbera: i pon ade, tp dorang post kat add msia. hehehe

    ReplyDelete