Friday, September 03, 2010

14 and still counting...

I'm counting my coats/jackets tadi, while I kemas2 rumah kannnn, I realized that I have 13 of them, okay 14, satu lagi tertinggal di Msia masa balik Mei aritue. Terkejutttt, baru 8bulan duduk Brighton dah ade 14??? belum lg 5-6 tahunnn, macam mane laahh my wardrobe eyh? :p lagi banyak dr Azli yang dah duduk sini almost 7 years (6 years plus plus :p) sebulan beli 2 ke? hish tak perasan la plak!

Blame the English Weather anddd SALE! haha belum lg boxing day tue, pengsan. :p


I love this green Army jacket from Topshop, oleh kerana SALE! haritu, terpakse beli ;p :D, best! sbb green and crop jacket :) sesuai for weather yang tak sejuk, tak panas like nowadays :) summer dah habis lahh, skang nie kene kene bawak jacket if nak keluar rumah, heee alasan nak beli lg :p



and my latest baby, Aviator Jacket!! sgt IN skang tau!! (at least here in England) haha, I beli lebih kurang mcm nie, but from Zara, picture below from Topshop: hushhhh tinggal nak beli yang kat telinge tue, heee


ee tak sabar plak nak winter, nak pakai all nice stylish jacket yang I ada, haha stylish for me at least, but the COLD????? waahh tak sanggup nak winter ;p hehehe but tak sabar for our anniversary's trip juge, nampaknye all our anniversary's holiday will be winter's holiday laaa, :p

ouch, baju raya belum ade, tapi winter jackets dah beli 3??? urgh. :p

8 comments:

  1. love bomber jacket!
    plus senang nk dapat size n variety of design kan :)
    u takpe la ade 6 years lagie...boley alternate pakai...
    owhhh jacket saje kee?!!? boots tue belom cite lagie kannnnn...hehehhee

    ReplyDelete
  2. Tell me about jacket! Seriously, I pun dah tak terkira and I don't blog all about it. Terkejut hubby I kalau nampak semua. Cuma dah nak balik Malaysia for good tak lama lagi, kena pilih2 jugak. Just nak simpan good ones, for future traveling. Kena berebut space dalam closet coz hubby's winter coats pun byk kat Msia (he travels for work). Tapi ada hati lagi tu, last weekend I nampak gak jacket berkenan di hati. Last year military style, this autumn is aviation.

    ReplyDelete
  3. i never been so motivated to make money

    ReplyDelete
  4. i love jackets so much! love wearing them. tp tulah kalau ikut cuaca kat m'sia ni tak bole sebarangan pakai. lucky u :)

    ReplyDelete
  5. gerbera: yes! one lucky owner :)

    Verde: yeps! and tak nampak gemoks sgt bila pakai!! :) insyAllah 6 years and counting babe, semuanya depends dengan immigration, hehe lain la kalau i kawen ngan local kan? :p boots beli juge! hahaha so far jacket lg byk

    ReplyDelete
  6. Liyana: itu laaahhh, i blame the weather and sales!!! necessary kan? hehehe you jgn beli lg youuu, membazir, heee nak balik Nov kan? yes! this year aviation! semua lawaaaaaaaaaaa! mcm nak beli lg :p

    Mosfet: haha perli ke ape ko nie :p

    ReplyDelete
  7. Omey: takpe, you nak pergi UK end of year kan you? boleh pakai winter! :)

    ReplyDelete