Monday, September 20, 2010

Gorjes!

Dah relax sikit, penatnye beraya dengan familyyyy tersayangggg ;) open houses everywhere,

but most important thing, my Azli will be off to London tomorrow, alone *sobbbbbb itulahhhh I nak sgt beraya sebulan kat sini, heee so Azli balik dulu, cuti dia tinggal seciput je :p :p so tak boleh lama2. It's okay darling, I'll be joining you soooonnn, kite boleh start kira Sunday, kalau kira Ahad, rase cepat je berlalu, kejap2 dah ahad. :D

I met up gorjes ladies last Friday, oh mmyyy best!!! supposedly,just 1hour (I bg tau Azli nak jumpe makan2 lunch jee) tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii habisss makan after almost 5 hours!! gila lame kannn, borak tak ingat!!!! 


9 comments:

  1. hey macik .. wear your hijab properly lar

    ReplyDelete
  2. netti: sgt!!!! ;)

    yana:betul! terasa i nie sgt tidak! :p

    ReplyDelete
  3. Naddy: thanks you! finally dpt i jumpe you ;)

    Fathi: itulahh dah terbiase plak bile dah start pakai. nak cepat, but no excuse :p shud wear properlyyyyyy next time ;) thank you pakcik! hehehe

    ReplyDelete
  4. weheeeeeeee...giler 5jam kannnn!
    hahhahaha...i mmg if kluar w my friends mmg takboley janji with mr.doc...paling minimum i cakap 3hrs...hehehhe

    ReplyDelete