Monday, September 06, 2010

hohoho balik kampung, hohoho balik kampung

Dah hari isnin (Malaysia's time), ssssssssoooooo kire esok je our flight back to KL, rase best sangatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!! sbb ni betul2 balik kampung nie, mcm I cakap kat Azli, eee terasa mcm balik Kelantan waktu raya, hahah yelah 13jam kan? (ok I pernah yee drive, sbb my cousin kawen dgn org KB raya ke3! penat gila, jem!)

ohohoh balik kampung ohohohoh balik kampung hati riang~

bag semua dah pack, yeay! 60kg ye lugage kami, hopefully semua selamat lah dalam lugage tue (kepada sayang-sayang I yg order macam2) :p :p

InsyAllah, sepanjang kami still kat UK, we'll try untuk balik raya setiap tahunnnnnn, if not, masak rendang air mata laaaaaa I :p :p tak kuasa I nak raya kat UK nie :p kami pon bukan dok sini belajar kan, so kerja boleh cuti :p



6 comments:

  1. Oh, sgt beruntung, dok oversea but still balik kampung every year :)
    Lama lagi kan dok UK? Takpe, kumpul duit banyak2, beli property kat location yg best2 bila balik Malaysia for good nanti. Selamat balik kampung. Mesti byk ole2 utk keluarga, kan..

    ReplyDelete
  2. weheeeeeeee...
    likewise!
    nie dah bru sahur, then nk g do last minute shopping then trus pegi airport!!! weheeeeeeeee!!!
    see ya when i see ya!

    ReplyDelete
  3. selamat pulang kg dgn selamatnya babe......n selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  4. Liyana: heee wajib you, takmau raya sini. sedih jeee. mak ayah mesti nangis nanti, hehe takmauu lah :) lame lg kotttt :) insyAllah, nak beli property, kot2 beli kat sini dulu nanti. hehehe semuanye dalam plan lg. itulahhh satu bag khas family only. adoii :p

    Verde: see you darling kat KL, haha with your dangling C, have safe journey!

    ReplyDelete
  5. farah: selaamt hari raya to you too! :)

    Kak jaja: thanks! selamat hari raya!

    ReplyDelete