Wednesday, September 22, 2010

A minute away

Azli dah selamat sampai at Brighton, our tiny home :p Alhamdulillah, drama ok semalammmm, terlambat sampai airport, dia lari nak check in, nasibbbbb just a minute before door close. phewwww, if not terbang laaa duit nak beli ticket flight lg yang equal to 1 LV bag, heeee :D

Tak sempat nak feeling2 kat airport, sbb dah terlambat, so dia dah kene masuk right after check in

Yang penting, my laling dah selamat sampai rumah, wife dia ni bergumbira lg kat msia. heeee ;) soon laling, sooonnnnn, :)

Tiba2 tak sabar nak balik Brighton.. nak pakai dua boots baru beli aritue :p :p

2 comments:

  1. ko blk brighton plak bila? ala..jap jer kan....heheh dlu aku awal kawin tros kne tingaal 2 minggu...hoohoh

    ReplyDelete
  2. OooO uk sekarang dah sejuk balik dah :( but good weather for boots hehehe!!! Enjoy everything in Malaysia my dear .. balik sini sure bosan balik hehe!

    ReplyDelete