Friday, October 15, 2010

Mood: Counting Days

In few days, I'll be back to Brighton. Home sweet home, after 1 month plus berada di tanah air tercinta. :) Banyak benda nak settle, banyaaakkkkk, bila confirm untuk tinggal di bumi England for next few years.... kami belum sure bila nak balik Msia for good. maybe 5 years or 10 years? siapa yang tahuuuuuu.. selagi ada rezeki kami di sini, selagi itu kami still di sini.if kejap, kejap je lahh :) so far belum ada tanda lg :p

Pening! hopefully in few days time, dapat lah settle almost semua. tak cukup tauuu sebulan duduk, update all my accounts, insurance, units, saving, cards, bayar saman, sobbbbbbbb 4angka tau saman! ada 3 kenderaan under my name, soo, mmg la byk, mendermaaaa je ribu2 itu :( then, nak transfer account pegi UK, susah, I belum bukak UK account even dah masuk 10 months duduk :p will do after this.

Pergi JPJ, claim vehicle yang dah habis bayar, wajib owner je tau pergi, bapak ku pergi tak leh plak. then marriage cert lg.

Yadaaa, yadaa.. hah berjela. but hopefully takde masalahlah semua benda, dan  selamat sampai ke Brighton tercintaaaaaaaaa sooooonnnn sooonnnnn :)

Winter? urghhhhh, malasnya nak balik winter!

No comments:

Post a Comment