Wednesday, November 10, 2010

Bring it on..

Winter!


I love shoes, shoes, shoes, no wonder la kan? 7 boots for this winter, haha ade few tak pakai lg :p but, wajib pakaiiiiii, if not ade je lah org jeling, sebab boots I lg byk dari Azli's winter shoes ;p (Ini belum setahun lagiii dok sini ;p)

Ini belum kira yang bukan boots lg, heels, flats, *Azli pening. Nakkkkkk pindah rumah yang boleh buat walk in closet.. wahh bestnyeee...


Alalaaa Mariah Carey nie, oh emmm, bestnyaaaa next year target! :p

7 comments:

  1. giler banyakkkkkkkkkkkk!
    tue tak sampai setahun punye collection kan?
    i bought 1 boots je thru out my stay here...giler la u champion! hahahaha

    ReplyDelete
  2. I tak boleh babe, rase mcm gatal je tangan nak beli, bukan gatal kaki nak pakai, tangan niiii gatal! :p ni pon i tgh eyeeeeing 1 lg, mmg jeeee nak kene leter :p :p

    ini less than a year punye collection, i tak sure if 5 years!! 50 gamaknye hahah

    ReplyDelete
  3. Welcome to the club! I berani pakai boots bila pakai skinny jeans/jeggings with long jacket aje time autumn-winter. Kalau tak, terserlah kegebuan betis & peha..haha..

    ReplyDelete
  4. tidak! u lg kurus dr I okkkaaayy, sila pakai je, haha i ni selalu terserlah gebu betis itu! :p abaikan :p

    ReplyDelete
  5. wahhh byk tu boots, enjoy wearing them ehehehe time autumn/winter lah bole bergaya kan, layerings semua ngan coat lagi, stylo.... semua cantik2 tapi yg satu tu agak colourful ehehe

    ReplyDelete
  6. suka yang first row in the middle tu..brown color..

    arghhh...best nyer dpt pakai boots...mine yg 2 ketul tu terperuk lah until next...next...vacay yg entah bila...jeles :)

    ReplyDelete
  7. Naddy: itulah, boots sgt penting lah kat sini kan, 3 seasons, Autumn, Winter & Spring! boleh pakai boots. so its okay if banyak. hehehe ;) yang colorful tue, my rainy day wellington boots :D bagi ceria sikit di hari hujan! :)

    Tymy: ituuuuu my most comfy boots ever!!! i pon sukeee. jom dtg sini, boleh pakai boots :D

    ReplyDelete