Thursday, November 11, 2010

Enough with Aviator!

Jom beli yang bulu-bulu pulak! :p I can't help it! I mmmmmgggg fall in love with bulu bulu nie pulakkkk, nak, at least nak satu, evethough I got 17coats/jackets dahh, but nakkkkkk!! hehehehe

Lawaaa, mesti rasa panas sepanjang winter nanti, even, I tau if hujan, lencun laaa makcik :p



Last week I try this black fur jacket, similar mcm nie, from M&S,


Azli kata, "tak mauuu, macam gorilla :p" I said back, I yang mcm gorilla ke baju nie? hehehe :p

Better mcm nie kan?

mcm tiger sikit! :D

Haihhhh, I know, whatever trend, I mmg akan selalu terbeli!

5 comments:

  1. gambar baju yang no3 tu cantek giler.
    suke hitam.
    elegance.

    ReplyDelete
  2. kat sana pakai syiok la kan..kat mesia pakai kalu..mau sebaldi berpeluh...

    ReplyDelete
  3. heheheh FUR IS IN!!! You must get one!!! Kat sini lah nak prance around in fur pun, balik Malaysia terbakar pakai fur! haha!

    heheh I pun dah terjebak dah!!! I beli dua new fur coat hehe! One in silver and another one leopard print. But the Leopard print tu bagak sangat lah .. I think nak kena refund balik hahahaha!!!

    ReplyDelete
  4. Shaofie: i plak suke yang last :D

    Peah: hahaha betul tueeee!!

    ReplyDelete
  5. Nana: hahah mase ni lah nak melaram, kan kan kannnnnn kalau dh balik msia dalam mimpi je la pakai :p i nampak ur picture, cun!!!

    ReplyDelete