Monday, November 08, 2010

Laparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Heee, I tell you what, if puasa waktu sejuk2 nak winter nie, lagi penat dari puasa summer 18jam haritue. Why? sebab sejukkkkk, cepat sgt lapar :( hehehe even buka puasa 4lebih, tapi mak aih laparnye, last week I puasa nazar tauuu, 1st day tue, mmg terbaring je, sbb pedih perut lapar! But today dh ok dahh, perut dah biase kot. heh

Jommm puasa sunat Zulhijjah! :) tengok baper hari lah I boleh buat :)

(Puase ini bagus untuk mengelakkan diri dari baring sambil tgk tv, sambil habis kan satu box chocolate :p dan menunggu suami tercinta pulang, mmg horror nafsu makan kuuuuu di waktu sejuk2 ini)

Lari topic sikit,

Masa I baru sampai last 2 weeks, I tanye Azli, where's the Autumn????? Did I missed the Autumn? Azli said 'I pon tak sure laa you'

Haihh, duduk tepi pantai nie, you kekurangan daunnnn dan pokok2 :p bukak pintu rumah you can only see birunya lauuuttt :) tapi jangan, kalau time windy dan hujan tue, scaryyyyyyyyyyyyy je tgk ombak besar tue. macam nak telan orang. heee

Last weekend, kami balik kampung Azli, Southampton, excited gila diaaaaa balik kampung, dah 2 years dia tak jejak Southampton. At first, I ajak dia pergi Ikea Croydon, London, but he said, better Ikea Southampton, boleh dia tgk tempat dia dolu2. mind you, Azli tak pernah jejak Ikea, kat mane2 pon, haha kire sadis juge la kannn :p


See, dah lupa jalan balik kampung ye? terpaksa guna tom tom :p


Lawa kan Autumn? I belum bergamba di celah daun2 kering ituuuuuuu, nak ade gamba Autumn :D


Sampai dah tempat ditujuuuuuuuuuuuuuuuu, 4 tingkat youuu!! kat dalam nie je dah 4 5 jam, dengan membawa tourist lagi (Azli!) yang tak tau mcm mane Ikea :) :p kelakar. Best shopping barang rumah dengan hasben ni, sebab everything dapat green light, kalau nak beli kasut tue, dia tanye 20kali kenape nak beli lg satu! :p

One thing, terliur kuuuu tengok Ikea Meatball, tapi apekan daya, tidak halal! cis, baik makan cis, kan? ;)

Cheers guys! Happy Monday!

No comments:

Post a Comment