Monday, November 29, 2010

Snow?


Nooooo, Brighton not yet snowing, even temperature as low as -4, tak sejuk sangat compared with other part of UK. :)

Last Saturday, snow turun lah juga, tapi 5 minute je, hahaha sampai je kat tanah, terus cair :p :p segan je dia nak turunnnnn kat brighton nie :) well, Brighton is southern part of UK, hee paling bawah, so paling tak berapa nak sejuk.

But, its still freaking cold for me!!! tidur with my chomel socks

Image: http://www.telegraph.co.uk

2 comments:

  1. help me!! its freezing cold in duBLIN! minus seven this morning. BBrrrrrr....

    ReplyDelete
  2. Tasha: u guys dahhhh snoowwww :D :D susah kan nak bgn tido? malas :p

    ReplyDelete