Monday, November 22, 2010

SPM, SPM, SPM

To my second youngest sister, Dini, Good Luck for your SPM adik sayang!!!!

I dah call hari2 since Raya Haji haritue, on last sunday, I bangun pagi2, hehe sebab nak call budak tak berapa kecik nie before dia balik hostel, nak wish good luck, oh my, rase mcm nak nangis ;( oh dah besar dah dia ni.

I tried my best, to help Dini with her study, lucky me, balik Msia twice this year, so boleh lah tengok2 kan dia study, mase Aidilfitri haritue, I siap ugut lg ;p "Along nak tengok all pocket's notes, ade 11 subjects, I want to see them all, form 4 & form 5, kalau takkkk, bye bye duit rayaaaa"

haih, nasib la dia nie dengar cakap sikit. semuaa lengkap, with colorful notes lagi, (I check one by one tue!) I thinkkk dia dah fully prepared, tengok trial spm, bolehlah tue, usehe lagi sikit, jangan cuai je, cume, I pesan dengan dia, doa banyak2, solat jangan tinggal, jage makan, yelah, kang nak jawab paper, sakit perut plak, adoi..

Semoga Dini, di terangkan hati, dipermudahkan urusan. semoga dapat straight As. Amin.


//2 adik bongsu sayang.


hahah, I dah janji nak bagi ticket flight KL-London if dapat 8As and above. (hahahah I kene saving lagi! takpeeeee, duit boleh dicarik, spm tue sekali je, along sanggup korbankan nafsu shopping sedikit, so buat saje betul2 ;p)

Love,
your Along (yang garang)

5 comments:

  1. bestnya reward dari kakak..motivated!

    ReplyDelete
  2. Good luck to Dini!

    Pergh hadiah best gila tu. Jap nak fikir my elder sister janji nak bagi apa masa i SPM. Hihi :p

    ReplyDelete
  3. farah: thanks darling!

    curio: i hope dini motivated as well! :)

    ReplyDelete
  4. Reena: thanks darling! kalau dengan sulung jarak tak jauh, tak delah bagi mcm2 kan :p mcm my second sis, hehehe

    ReplyDelete