Monday, November 01, 2010

Sunday Shopping

Happy Monday!

Let see, I dah ade my own spice rack! cool! and my own lasagne dishes (medium and small), I never thought that I'll buy these kind of kitchen-things. Well.. ;p People do change :D






Thanks darling, well, masih menunggu my own Food Processor, Bread Maker, Hand Blander, Electric Chopper,  Smoothie Maker, Ice cream Maker, Panini Grill, yada yada, and etc etc, life is easy kan? semuaaaa dah ade maker.. so tinggal cik abang tue hulur card je ;p ;p

Seperti di janjikan pada Azli, I'll make him lasagne, balikkk terus buat! for the first timer, yang tak pernah tengok recipe langsung, terkejut la juge, haaa banyaknye steps! rase nak give up but at last!


Mince Lamb Lasagne! ;) sedap la juge ;D sedap sedappppppp, hahah puji diri sendiri ;D


5 comments:

  1. wowowowo!!!! nampak sgt menarik nih pn nadia!!!
    terrer betul ko skrg eh ;) newey, spice rack tuh mmg cool! :D

    p/s: uiks...shirt liverpool aku tuh ketat maaa :p selambak jer rasa...so, kene tunggu kurus arr nampaknyer baru bley pakai...hahahahah!

    ReplyDelete
  2. Nadia, ada satu lagi you must have..salt and pepper grinder yg automatic tu..hehehe.

    ReplyDelete
  3. Ekin: haha, itu sebab aku dah terjanji ngan Azli, terpakse ku gagahi juaaaaaa buat :p :p ye ke? Amin ko kurus cepat!

    Sue: yes sue! i pon baru je tgk haritue! terigin! :D

    ReplyDelete
  4. Seronok kan beli brg2 dapur ni (hehe masa anak dara mmg tak ambik pot pun). Perhaps, it's good to start investing in good kitchen equipments, so bila balik Malaysia ada rumah sendiri nanti, tinggal ship balik aje. Lagi pun brg2 electric kat UK sama voltage ngan Malaysia.


    cuba browse Lakeland, mesti rambang mata..hehe. Masa study UK dulu, suka tgk tapi masa tu elaun kecik, so jamu nata aje la... ;)

    http://www.lakeland.co.uk/

    ReplyDelete
  5. Liyana: betul, mase anak dara, haha tak hingin pon tgk.

    I dh tgk dah, lg senanggggg nak buat kerja rumah2, mcm2 ade :D

    ReplyDelete