Tuesday, December 21, 2010

Alfatihah

I read Nana's blog this morning, yes, I do feel the same, I cried yesterday after read Meen's Blog for her loss. I can't imagine, my life without Azli.. Ya Allah, plis, bagi Meen kekuatan untuk mengharungi dugaan ini, Amin . Alfatihah.

I can feel her, because of we are in foreign land, without any of our relatives, we're only have our other half to go through day by day.

Tapi, dunia adalah sementara..

5 comments:

  1. al-fatihah buat meen and my late uncle.indeed somehow lately it just saddens me more with the passings of those dear to their loved ones.
    can't help thinking about me whenever i'll be in the same shoes of losing a person dear to me.my first time would have been my late papa.though we were not in the best term with each other but....all the same,he is my family and forever will be in my thoughts.
    may Allah SWT give us all the strength we have to endure such life's test as it comes our way,ameen

    ReplyDelete
  2. Indeed Mawar. I belum lagi experience, except for both of my grandparents, I think I belum ready for any loss. Mintakkk dipanjangkan umur. Amin. But dunia ni sementara..

    ReplyDelete
  3. tu la..bila aku baca blog dia...mcm sedih2. b4 dat tulis blog happy jer then suddenly 17 dec hubby dah takde...sian nya. oga Tuhan bg dia hati yang tabah n kuat utk teruskan study n jaga anak dia.

    ReplyDelete
  4. semua yg akn berlaku pada kitammg kita xleh duga...sekelip mata je kebahagiaan itu hilang diganti pula dgn kesedihan...Allahuakbar...Allah sja yg tahu apa yg Dia sedang rancang..semoga kawan nadia diberi kekuatan...berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul..

    ReplyDelete
  5. Betty: Itu la.. doa aku pon untul dia, supaya diberi ketabahan.. Amin..

    Farah: Betul tue.. kite ni pon tak tau lagi, bila lah Dia nak jemput kita kan?

    ReplyDelete