Thursday, December 30, 2010

Busy bee!


Its end of the month, I'm busy closing account, for our financial book. hahah! (macam gempak je kan?)

Well, this how's our lil kingdom's work, I'm minister of finance btw :p prime minister itu bagi duit saje :p and makaannnnn apa yang ada ;p

Yesterday, I do kitchen inventory which barang dah habis and so on, and I dah siap shopping online for our kitchen malam tadi, since VAT will be increasing next week, semua barang naikkkkk! baik lah i stock up before naik kan?


My kitchen's stock list. hahah nadia yang sangat pelik!!! ade ke orang mcm nie? my mom pon tak! :p

No comments:

Post a Comment