Tuesday, December 28, 2010

Pernah?

Pernah makan Nasi Ambeng?

Saya rindu!! sedapnyeee..

Happy Tuesday guys, nitey nite, its almost 3am here, sangat sleepy, at last, berjaya menyiapkan kerja dan send! sekarang mau beradu. :)

4 comments:

  1. of coz prnh, mknan tradisi org jawa nih =P
    kalau teringin ape lagi, slmt menjadi master chef di Brighton ;p

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak makan nasi ambeng ni.Memang sedap.

    ReplyDelete
  3. nasi ambeng i pernah try.tapi nak kata pernah try yang sgt sedap out of this world blum lg,blum bertemu tempat yg ad ada serve the yummiest nasi ambeng.tapi semestinya its a unique combination for a meal.

    ReplyDelete
  4. cc: haha tak reti la buat nie, teringat dulu nenek selalu buat :D

    gerbera: kan! yum yummm

    Mawar: I sukaaaa, nenek I buat sedappp, tapi dah dia dah takde.. now, my aunty yang buat :)

    ReplyDelete