Thursday, January 20, 2011

Still in honey-honey mood

I still have no idea nak blog lagi, masih mood holiday!! :) but I do love this picture. Just cherish the moment before bertiga or berempat or berlima nanti, okay cukup lah berlima tue :p :D but I keep remind myself one thing, hidup di dunia nie kejap je, cherish every moment with you love one, family and friends.

Love in Roma, Italia

I dah landed at Gatwick Airport yesterday, still in honey-honey mood lagi, semua benda malas nak buat, but I do bake Apple crumble for dinner last night. yummmy! :)

5 comments:

  1. alolo sgt sweet!i rindu la sgt nak travel again hihi.it's true,dah berbaby ni mmg susah la sket nak jalan,even nak gi beli grocery pon kene ikut mood and timing boss kecik tue tau.so sile travel puas2 dulu ;p,with boss kecik the travel itinerary will be so much different!

    ReplyDelete
  2. salam,

    Tudung dah tercabut ker?

    ReplyDelete
  3. Ami: yes, hehehe you still boleh travel lah, bawak je mukhriz tueee :D but true, mesti itinerary will be different, ticket flight pon tambah. :D

    Anon: Eyh, belum lah youuu ;) ade pic I yang tak pakai tudung ke? :D mcm takkk jee you, ke you ternampak I kat luar? so far still je ade kat atas kepala tue :D

    ReplyDelete