Thursday, October 13, 2011

Day 1 so far..

Day 1.

I lost 0.5kg. another 9 days to go. since last time I did this diet, I lost almost 6kgs in 10 days, I target around 5kgs this time. But tak sure sangat sebab, since badan dah membesar bagaikan juara.. metabolism dah kureng, ontahlah labu..

Sedih betul badan naikkk sangat2 ni.. that's why I chose to do this diet again, the last time was in 2009. lame dahhh..

Good luck to myself! :)

So far I don't have problem to do this diet, because everyday I only having 1 meal pon.. tapi berat still susah nak turun.. ni  yang Terpaksa relaaaaa buat diet nie, sebab dah tak tahannnnn badan besar sangat.. pipi naik, tangan tuffff ;p

4 comments:

  1. Can share with me mcm mana you buat?nak cuba gak....

    ReplyDelete
  2. Fieza: the last time i buat, I keep my daily progress here: http://nodie.blogspot.com/search/label/Master%20Cleanse%20Diet

    you can read, but, I bet tak ramaiiii sanggup kot.. hehe.. :) i pon tak sanggup, tp terpaksa rela

    ReplyDelete
  3. hehehehe..rasanya standard dh tu.. winter kn...xpe org kat sana semuanya besar2 dan diorg proud of herself gitu...hehehehe

    ReplyDelete
  4. ANon: hehe takdelah jugak.. ramai je size 8, 10. hehe.. tp takpe, badan sendiri je dah x tahan.

    ReplyDelete