Saturday, October 15, 2011

Day 3

Day 3 - Lost another 0.9kg. Total 2.3kg. another 7days to go.

So super excited sebab the last time pon tak turun banyak nie, maybe because I'm walking 40minutes to work and back, that's why, dulu tak excercise tapi still turun 0.5kg daily. nowww dah kerja kena jalan kaki.. naik bas berkiraaaa... hehe baik duit masuk tabung handbag.. (cepatlah penuh!)

But for day 3... mmg mencabar!! sebab lemah longlai je rasa.. tapi kuatkan semangat nadia! at least another 3kggggg! :)

3 comments:

  1. Salam..

    Nak tanya, u buat easing in tak, or u terus buat lemonade diet???

    -Hani-

    ReplyDelete
  2. Salam nadia.wah byk turun tu.im eager to try since i found ur blog last year.dah nak try tp preggy pulak.n now still full bf. Best of luck to you.i tau u boleh :)

    ReplyDelete
  3. Hani: I terlupeee nak buat ease in, i terus je lemonade! hehe, tp i will buat ease out, sbb i nak strict diet after this, eg: day 1 just fruit juice, day 2 sup sayur, and continue..

    Byzura: I dah almost gv up! my husband mcm2 lah dia masaknye untuk diri sendiri, tp nasib i masih bertahan.. hehe thanks darl! :)

    ReplyDelete