Thursday, October 20, 2011

Day 8

Day 8 - Lost another 0.4kg. Total 4.9kg. another 2days to go!!! hoiyeeehhhhh, cepat lah habis, azli dah rinduuu nak makan I masak, hehe..

Hopefully hari ni kuat sikit, sebab hv to go to another branch, sooo long journey, change 3 trains, fuhhhhh.. pastu balik lagi 3 kali tukar trains, penat2, kalau Azli tak pergi site hari ni, mau suruh dia hantar. hehe.

Toodles peeeeps!

1 comment:

  1. Aiks, hang diet Azli pun tak dapat makan ke? Aduhai siannya mamat ni!!!

    Well done on the diet, tak dapek la den nak ikut tapi nak dekat big day nnt mcm kena buat pengorbanan luarbiasa je, huwaaaaa!!! Nasssiiikkkk!!!!!!!!!!

    ReplyDelete