Thursday, October 06, 2011

Update so far.

Azli just got back from meeting and site visit, I hateee bila I tak ikut, e.g last couple of weeks, I followed him to Newcastle for a week, kali ni tak boleh pulakk nak ikut to York, sebab his 2 bosses ikut. Soooo bila tak ikut, mula laa rindu rinduaan. hehe tak suka duduk rumah sorang..

I think I prefer to live in UK after we got married, just two of us, all alone, so, bangun berdua, makan berdua, tengok movie berdua.. everything berdua.. balik kerja jalan kaki berdua. bosan ke? so far I cherish every moment of our life, tak bosan langsung! :)

When people asked kenapa takde anak lagi, tak boring ke takda anak? adoi, dalam phone pon boleh tanye! haha, ni balik Msia mesti ramai lah yang dok tanya.. itu lah yang people belum ada anak tense kan? benda yang sama je tanya.. repeatedly. I said, nak boring apenye.. tak fahammm... when we are ready, InsyAllah ada lah rezeki, kan kan :D

back to Azli, this year, his working year! I'm so proud of him. Handle projects around UK, nampak his boss believe in him, and want him to success.  :)  semoga dilimpah kan lagi rezeki dari Allah. Amin.

But, scary when heard the news that economy will be worst and worst next year.. haih.. takut lah another recession. another phase of uncertain economy, means our jobs pon uncertain.

Itu je lah update so far. :p

2 comments: