Monday, December 05, 2011

Nadia's 8th babies!

Before, I never enter Furla, but I guess I will never leave Furla with empty hand after this! - Nadia's 8th babies! :) -

Believe me.. this is my first purchased(Handbag) in 2011!!! haha tell me! seriously I amazed with myself, oh.. my first handbag for 2011, haha dah nak habis tahun kan? Tahun ni mmg tahun berjimat cermat lah! :) bagussssnya! :)

Why laaa nafsu tu turun? maybe after 2 handbag last year, one ms C and one ms LV tue.. dia berkurang sikit nafsu tu... hee bagussss.. ni pon tak plan.. out of sudden je masa jalan2 semalam at Westfield Shopping Centre at London, bestnyeee jalan2 kat Shopping Centre besar!!! yelah, mostly in UK ni, shopping centre comels2 je, then bila dapat masuk shopping centre besar, feeling macam kat klcc, midvalley!

This is my first Furla, I guess after this, I will save up for Chloe!! lawaaa sangat tgk semalam!!!!

;) Happy Monday guys! and Selamat Puasa Muharram! kat sini best sebab pukul 3.57 dahhh buka.. berbuka kat workplace la jawabnye ye :)

4 comments:

  1. Furla nice..selalu browse to see the collections.. heheh. eh btw pic plisss ;D

    ReplyDelete
  2. Waaa.. congrats on your new baby! I pun dah lama tak beli handbag. Hari2 beli untuk orang, lelama nafsu untuk diri sendiri menurun

    ReplyDelete
  3. Yana: I tak pernah enter and browse! hehe first time masuk terusss beli! :p

    Mama cik aiyu: kannnnn, bila dah beli tue, rasa mcm beli sendiri pulakkk, satisfaction of shopping dh tertunai! haha :)

    Verde: haha segan makkkkkk

    ReplyDelete