Friday, December 02, 2011

Tentang naDIA

Omaigod, bila malam pon termimpi abang zikir, nampaknya I dah kronik demam Tentang Dhia... itu laahh, tak suka tau terjebak.. hehe ni alkisah dah tengok 2 episode awal masa balik Msia haritue.. heeeeee..

I nak tengok Ombak Rindu!! eventhough, I tak minat sangat pelakon dia.. but, I khatam buku tu berpuluh kali kot... hehe..

Do you know, I actually hv a novel? haha! real publish one! :p it's funnyyyyy old story of myself ;p segan!

Happy Friday guys, salam jumaat.. Happy weekends!

Comel sgt Nora Danish nie!

6 comments:

  1. *Sighs..his taken..Tak dapat i masuk line :(

    ReplyDelete
  2. akak rasa sepatutnya pelakon Maya Karin tu kena tukar kepada Nora Danish ...akak yang tak suka Nora pun buleh suker sangattt

    ReplyDelete
  3. Whattt? U ada novel sendiri? Tajuk apaaa?

    ReplyDelete
  4. gerbera: kannn, i pon asik tgk je part zikir tue... ouch! lg pon dia ujud dlm dhia jeee, x ujud di muka bumi pon :p

    Anon: kan kak, x sangkaaa dia pandai berlakon rupanyeee :D

    ReplyDelete
  5. Jipah: hehehe segan makkkk :D

    Reena: I wonder ade lg ke now, but dulu ade laaa around 2008/9 kat mph. hehehe

    ReplyDelete