Friday, March 09, 2012

Marni at H&M!

Remember last November I was crazy enough Q for Versace at H&M?? you can read here btw, and now, H&M collaborate again with another designer! MARNI! ergh.. macam baru je beratur haritu, tup tup ade lg, (semput my purse ;p) but this time H&M Brighton was crowded compared last time for Versace, maybe because Marni's design are more acceptable than Versace, ape kah gambar pokok-pokok dekat legging? euhh.. but I settled with 1 jacket.. soo okaylah my Versace's experience..

But for Marni, me x de lah assume yang akan ramai, because not people familiar with Marni, but if people know that one pc Marni at boutique will cost you 600pound perpc, mesti lagi ramai Q! BUT! bila I sampai around 8am, ramai, I dan rase sedih and rase nak merajuk.. hehe, because I third group, 940am baru boleh masuk.. mmg surely bende I nak akan x de!! :( tapi gigih jugak beratur.. (ni mesti pasal tunggu ade org tu, bangun pagi nyanyi2 dlm bilik air sbb tu lambatttt.. sadis ) dpt je bayar, muka senyum je. heheh..



haha walaupun apa yg I nak dh x de.. tp nak jugak bawak balik, if not, sia sia beratur!.. ;p oh, sgt x sayang duit! will update more photos later! :)

No comments:

Post a Comment