Wednesday, August 15, 2012

23 Weeks!

Hello!

Ramai ke dah balik kampung? kami yang diperantauan ni pon excited nak raya tau.. I cuti on Friday, so hopefully rajin la buat kuih raya on Fri or Sat, since husband requested for me to bake kuih raya a day before, because if not, he'll finish them up, amboi request macam2 lah.. x menang tangan den :p nasib baik lah I pregnant nie easy sikit..

Cuma since yesterday macam tak tahan pulak puasa 20 jam, tadi macam nak nangis je lapar.. hairan betul.. maybe because next week will be my 24th pregnancy week, sooo baby tengah membesar kot.. tu yg lapar lain macam.. and malam jangan cerita, cramp perut lately, uterus is stretching.. lame dah tak feel any cramps, mase awal trimester mmg perut cramp je, then lepas tue honeymoon phase.. now.. strated to cramp again :D  it's okay.. natural phase of pregnancy. and baby ni tak suka lah mummy dia sit still or sleep, bukan main active, dah lah suka main kat bladder, adoi, mummy nak pergi toilet 10 kali plak malam2 buta... :p :p penat nak oihhh... :)


My baby bump on 22 weeks! 



No comments:

Post a Comment